dr. Katja Malovrh Rebec

katja malovrhDiplomirala sem iz arhitekture in doktorirala iz merljivih vplivov spektralne sestave svetlobe na ljudi.

Na svoji strokovni poti sem se srečala s številnimi izzivi, vendar ostajam zavzeta in predana raziskovalka. Sodelujem v različnih mednarodnih in domačih projektih.

Sistematičen pristop in kritično razmišljanje sta zame značilna tudi v zasebnem življenju. Zato sem se pred leti začela poglabljati v tematiko dolgov in ravnanja z denarjem.

Spoznala sem, da je v zvezi z denarjem veljavnih veliko mitov in zmot. Zdi se mi pomembno, da o tem spregovorimo in se načrtno lotimo izboljšanja vzorcev mišljenja, ki nas spravljajo v nesrečo, otrokom pa so slab zgled. Tako se je začela moja podjetniška pot.

Pod okriljem blagovne znamke »pošlji svoje možgane na Mars« – MARS BRAIN ENTERPRISE – sem napisala knjigo Otrok brez dolgov, ki izide tik pred dogodkom 500 podjetnic in je trenutno še dostopna v predprodaji po znižani ceni 12€.

Oblikovala sem metodo učinkovitega učenja o denarju in naredila namizno igro Deepock, da bi intuitivno vodila igralce do boljših vzorcev. O svojih spoznanjih z užitkom in strastjo predavam na različnih dogodkih.

www.otrokbrezdolgov.si
info@otrokbrezdolgov.si

katja knjiga