Helena Cesar

helena cesarSem Helena, podjetnica in ustanoviteljica ter lastnica centra Žarek PE Sončni dvori, v katerem delujem že sedmo leto.

Najlažje se predstavim: »Ker želim živeti v svetu prebujenih in pokončnih ljudi, ki smo povezani s seboj, drugimi in naravo, je moje poslanstvo v ljudeh prebujati notranjo moč, jim predati orodja in jih podpreti, z namenom, da bi bili to, kar so: soustvarjalci lepšega sveta. To počnem na več načinov: s terapevtskimi masažami, z vodenjem telesne vadbe, vodenjem in organiziranjem delavnic, pisanjem člankov, izdajo in prodajo knjig, izdelkov za izboljšanje počutja…«

Pot podjetništva ni lahka, je pa nedvomno izziv, ki lahko izpolni posameznika na več ravneh. Pred sedmimi leti so mi v večjem podjetju, kjer sem bila zaposlena za nedoločen čas, ponudili napredovanje, toda od-ločila sem se za svojo pot. Lahko bi rekla, da sem sledila notranjemu klicu. Povod za to odločitev je bilo nezadovoljstvo, povečan stres, pogosti bolniški dopusti. Moja odločitev je bila za mnoge nelogična, zame in za moje zdravje pa edina prava. Ko prideš do roba svojih meja, si v stanju narediti premik ter se povezati z neizmerno močjo delovanja. Delovanje in uspeh sta le posledica in ne cilj.

Povezovanje in podpora je ključnega pomena pri vsem, kar počnem: naj bo to povezovanje ekonomije z ekologijo, naravnih zakonitosti z linearnim svetom, duhovnost z materialnim, povezujem različna znanja, ljudi… Ravno tako povezujem svojo storitveno dejavnost (ta zajema svetovanja s pomočjo metode EFT, terapevtske masaže, vodenje vadb, predavanja, organiziranje delavnic) s trgovino (to je z izdelki in pripomočki za ohranjanje zdravja, literaturo, knjigami).

Uspeh je relativen, vsak se sam odloča, kaj je zanj uspeh. Moje merilo je poleg ravnovesja med vloženo in dobljeno energijo tudi izpolnjenost v delu, zadovoljne stranke, mirne noči. Posledično pa dostojanstveno življenje v prebujenem svetu. Ta svet se vedno začne z menoj. Vrednote, ki me vodijo v mojem poslovanju, temeljijo na človeškem dostojanstvu, solidarnosti, ekološki trajnosti, družbeni pravičnosti ter transparentnosti. Iz tega izhaja etično poslovanje, ki zajema tudi socialni učinek in vpliv izdelkov ter uslug, da so izdelki, ki jih prodajam, in storitve, ki jih nudim,  smiselni in upoštevajo trajnostni življenjski slog.

Podpiram medsebojno sodelovanje, zato se tudi udeležujem srečanja 500 podjetnic in se veselim našega druženja.

Srčno vabljeni na mojo spletno stran www.zarek-hc.si, kjer si lahko pogledate več o meni, moji ponudbi in delovanju; lahko pa me spremljate na FB poslovnem profilu Žarek PE Sončni Dvori.

 

ŽAREK, Helena Cesar s.p.helena cesar

Kersnikova c. 11, 1290 Grosuplje

E: zarek@siol.net

GSM: 031 614 898

 

 

Helena Cesar bo tudi ena izmed udeleženk dogodka 500 PODJETNIC v letu 2017.

Več o dogodku in možnosti vaše predstavitve na tej povezavi >>