Izbor samostojne podjetnice leta

Na letošnjem dogodku 500 podjetnic bo potekal tudi izbor SAMOSTOJNE PODJETNICE LETA! Več informacij o izboru, strokovni komisiji in našem partnerju izbora si preberite spodaj:


 

Potek izbora:

Prvi krog: Na podlagi določenih kriterijev naš analitični partner izbora Samostojne podjetnice leta (več o podjetju Bisnode d.o.o. spodaj) določi najboljših 20 samostojnih podjetnic v Sloveniji.

Dokument: Vstopni kriteriji analize, uporabljeni kazalniki o poslovanju in metodologija >> (Vir: baza Bisnode d.o.o.)

Drugi krog: Strokovna komisija petih članov (več o strokovni komisiji spodaj) določi tri finalistke izbora samostojne podjetnice leta.

Izbrane finalistke so:

 …

Finalistka 1

….

 …

Finalistka 2

 

 …

Finalistka 3

 

 

Tretji krog: Na podlagi pogovorov z vsako izmed finalistk izbora samostojne podjetnice leta se izbere zmagovalka, pri čemer se upošteva:

  • mnenje strokovne žirije,
  • etičnost poslovanja,
  • podpora ženskemu podjetništvu in zaposlovanju žensk,
  • splošen vpliv na družbo (podpora podjetništvu, udejstvovanje v dobrodelnih akcijah in podobnih dogodkih …),
  • ostala priznanja, dosežki, kvalitete …

Četrti krog: Na dogodku 500 podjetnic (4. 4. 2018) se javno podeli častno priznanje SAMOSTOJNE PODJETNICE LETA.


 

Analitični partner izbora Samostojne podjetnice leta:

 

 
logo_tagg1

Bisnode – vaš partner v poslovni analitiki

Likozarjeva ulica 3, 1000 Ljubljana

W: www.bisnode.si
E: ester.zigon@bisnode.com
M: +386 51 390 540
FB: Bisnode Slovenija

Naša Bisnode odgovornost je omogočati dostop do kakovostnih poslovnih informacij in s tem zagotavljati transparentnost trga.

V Bisnode imamo na voljo znanje, strokovnjake in rešitve, s katerimi je mogoče uresničiti tudi najzahtevnejše cilje in izpolniti največje izzive – podjetjem zagotoviti novo in učinkovito rast ter napredek.

Skupaj zmoremo!

Pomagajte nam uresničiti našo vizijo sveta, v katerem podjetja s strastjo, pogumom in etično naravnanostjo sprejemajo boljše odločitve – postanite naš partner v svetu pametnih podatkov in poslovne analitike.


 

Strokovna komisija izbora Samostojne podjetnice leta:

 

 …

Strokovna komisija 1

 

 …

Strokovna komisija 2

 

 
EditaKrajnovic_Mediade

mag. Edita Krajnović

Mag. Edita Krajnović je direktorica v podjetju Mediade. Poklicno pot je začela kot asistentka za poslovne finance na Ekonomski fakulteti v Ljubljani, kjer se je uveljavila tudi kot nosilka izvirnih finančnih seminarjev za podjetja.

Strokovni izziv jo je vodil v poslovno prakso, kjer je najprej kot direktorica trženja in nato kot izvršna direktorica poglabljala področji trženja in managementa. V podjetju GV Revije (izdajatelj Gospodarskega vestnika) je vodila prodajno ekipo z ambicijo: postati najboljša ekipa oglasnega trženja v Sloveniji. Ekipa se je v dveh letih uvrstila med tri najboljše ekipe v Sloveniji.

V letu 2004 je bila Predsednica 13. Slovenskega oglaševalskega festivala. Je soustanoviteljica več družbeno-koristnih projektov, med njimi Inženirke in inženirji bomo!, ki mlade navdušuje za inženirstvo in inovativnost. Za izvirno publikacijo Podjetniki v podjetju, namenjeno razvoju kulture inovativnosti in talentov, je v soavtorstvu leta 2006 prejela bronasto priznanje GZS OZ Ljubljana za inovacijo. Je vodja metodologije Zlata nit: izbor zaposlovalca leta in Gazela: izbor najboljših med najhitreje rastočimi podjetji. Avtorica vrste strokovnih člankov na področju vodenja sodeluje tudi v izvršnem uredništvu MQ revije Združenja Manager in je vodja ŠIK® šole integralne kreativnosti, namenjene razvoju inovativne organizacijske kulture.

 
damir12

Damir Simonovič

Damir je predstavnik podjetja Bisnode. Njegovo delo v podjetju: raziskovanje, analiza, zbiranje in obdelava podatkov, ki so potrebni za izvajanje procesov v podjetju in sodelovanje pri projektih.

Bisnode je vodilno evropsko podjetje na področju poslovnih informacij in analitike. Posluje v 18 državah in ima 2400 zaposlenih.

 gregor skok

Gregor Skok

Gregor Skok  trenutno deluje kot partner in prokurist v podjetju Prva hiša d.o.o., ki se ukvarja z razvojem nepremičninskih projektov. Ima dolgoletne izkušnje z naložbami v nepremičnine, opravljal je funkcijo direktorja, vodil prodajo in razvoj registrov poslovnih informacij ter podporne službe v holding podjetju.