Prijava na dogodek 500 podjetnic

Podjetnice, lepo vabljene na 5. največji dogodek ženskega podjetništva v Sloveniji – 500 podjetnic, ki bo 5. 4. 2017 v Ljubljani. Prijavite se preprosto tako, da izpolnite spodnji spletni obrazec. Potrditev prijave boste prejele na mail v roku 48ih ur.

Ker smo v letu 2016 že krepko presegle število 500, bo v letu 2017 omejeno število udeleženk, zato pohitite s svojo prijavo.

 

Predstavite sebe in svoje podjetje

Ne pozabite izkoristiti ugodnosti za vsako udeleženko dogodka 500 podjetnic – predstavite lahko sebe in svoje podjetje na spletni strani www.podjetnica.com in si tako povečate svojo prepoznavnost. Več o predstavitvi si preberite na povezavi PREDSTAVITE SVOJE PODJETJE.

Objavile vas bomo tudi na naši FB strani  www.facebook.com/podjetnica.

Naj vas spozna vsa Slovenija! :)

 

Kotizacija:

  • prijave do vključno 31. 1. 2017 – 59 evrov
  • prijave od 1. 2. 2017 do vključno 5. 4. 2017 – 69 evrov

 

Zdaj pa enostavno izpolnite spodnji obrazec in se nam pridružite na dogodku 500 podjetnic, ki bo 5. 4. 2017 v Ljubljani:

Vaše ime / Vaše ime:

Vaš priimek / Vaše prezime:

Vaš E-mail:

Želite račun na podjetje? / Želite li račun na vašu poduzeće?
 da ne

Naziv podjetja / Naziv poduzeća:

Naslov podjetja / Adresa poduzeća:

Davčna št. podjetja / Porezni broj poduzeća:

Dejavnost vašega podjetja (označite):

GSM / Vaš mobilni broj:

Ste članica kakšnega društva, združenja žensk? Če ja, katerega? / Dali ste članica kojeg društva ili udruženja žena? Ako jeste, navedite kojeg:

Želite na dogodku poslovno fotografiranje? (Več o tem na povezavi >>)
 da ne

Opombe:

 

P.s.: S prijavo soglašate, da vas lahko obveščamo o dogodkih in novicah s strani organizatork dogodka 500 podjetnic in da se vaši podatki lahko posredujejo generalnemu in srebrnemu sponzorju dogodka 500 podjetnic. Od prejemanja novic se seveda lahko kadarkoli odjavite.