Sponzorji 2018

Želite biti kot podjetje videni na dogodku 500 podjetnic? Pišite nam na info@podjetnica.com in dogovorili se bomo, kako lahko sodelujemo.


 

Diamantni sponzor dogodka 500 podjetnic 2018

 

vzajemci2

VZAJEMCI SKUPINA – Vaš partner pri doseganju finančnih ciljev

W: www.vzajemci.com
E: info@vzajemci.com
T: 080 35 08
FB: Vzajemci Skupina, LinkedIn: Vzajemci Skupina d.o.o. 

Pozdravljene podjetnice,

vsaka pot v življenju je težka, zagotovo pa je najtežja pot – ravno pot uspeha. Na tej poti se soočamo z mnogimi strahovi, izzivi in premagujemo ovire, za katere sploh nismo vedele, da obstajajo. In zagotovo so finance pomembnejši del te poti. Finančni uspeh je odvisen od nas samih, zato smo se odločili, da se pridružimo ekipi uspešnih žensk in postanemo vaš partner pri doseganju finančne neodvisnosti.

Vzajemci skupina smo v 17-letih pomagali več kot 20.000 strankam in smo z lastnim naložbenim odborom vodilna Finančno-svetovalna ekipa na slovenskem trgu. Naše storitve izvajamo po načinu All-finance sistema, kar pomeni da poskrbimo za to, da vedno dobite za vas najbolj primeren produkt, ne glede na to, za produkt katere banke, zavarovalnice ali družbe za upravljanje gre. Z osebnim pristopom vsakemu posamezniku pripravimo personaliziran finančni načrt in rešitve, najsi gre za varnost, varčevanje za pokojnino, otroke, dopust ali začetek oziroma širitev poslovne poti. Največja prednost neodvisnosti je namreč ta, da lahko osebi brez težav poveš, katere so dobre in slabe plati ponujenih opcij, ne glede na ponudnika.

Poleg neodvisnosti je ena od naših glavnih prednosti ta, da stojimo ob vas tudi v težavah. V ta namen imamo svojo pravno službo, s pomočjo katere se spopadamo z vsemi težavami, pri katerih so sicer vlagatelji prepuščeni samemu sebi.

In zato, ker Verjamemo v moč uspeha, zagovarjamo neodvisnost in oseben pristop nam lahko zaupate tudi vi. Zgradite z nami uspešen jutri in zakorakajte v finančno svobodo že danes.


 

Sponzor kave

 

 Nescafe_Dolce_Gusto_logo

Nescafé Dolce Gusto

MODERNA UMETNOST KAVE

W: www.dolce-gusto.si
E: info@si.nestle.com
T: 080 45 05
FB: NESCAFE Dolce Gusto Slovenija

Pri Nescafé Dolce Gusto verjamemo, da lahko inovacija in navdih premikata meje priprave kave. Naši aparati so posebni in lepota njihovega dizajna vam omogoča posebno uživanje tudi v najbolj običajnih trenutkih dneva.

Naš edinstven sistem prilagoditve jakosti pritiska omogoča vrhunsko kvaliteto in okus vaših priljubljenih napitkov. Ustvarili smo široko paleto neubranljivih napitkov, da bi vi lahko popolno uživali ob odkrivanju novega doživetja pitja kave.

Obiščite nas še danes na www.dolce-gusto.si ali na NESCAFÉ Dolce Gusto Slovenija za najnovejše informacije, ekskluzivne ponudbe, zanimivosti in ostale novosti o Nescafé Dolce Gusto.

Imate vprašanja? Veselimo se vašega klica na brezplačno telefonsko številko 080 45 05. Pišite nam na elektronski naslov: info@si.nestle.com


 

Sponzor stojnic

 

 Banner

Računovodski servis Proevent d.o.o.

Janez Levec
W: www.racunovodski-servis.si
E: racunovodstvo@proevent.si
T: 01 / 300 32 10

Računovodstvo Proevent odlikujejo natančnost, ponudba, oblikovana po meri naročnika, ugoden mesečni pavšal, brez skritih stroškov, sprotno mesečno spremljanje poslovanja, davčno in poslovno svetovanje, možnost e-poslovanja, enajst strokovno usposobljenih svetovalcev ter oseben pristop. Smo uveljavljen certificiran računovodski servis in imetnik potrdila o izpolnjevanju Standarda izvajalcev računovodskih storitev pri Gospodarski zbornici Slovenije – Zbornici računovodskih servisov, naša zgodovina pa sega že v leto 1995.

Prednost, ki jo zaznavajo naše stranke, so dostopnost cen, oblikovane po njihovih željah in potrebah. Tudi lokacija servisa je dostopna z možnostjo brezplačnega parkiranja. Trenutno ponujamo računovodske storitve že več kot 260 zadovoljnim strankam po Sloveniji in v tujini.

Več na www.racunovodski-servis.si.


 

Ostali sponzorji

 

 magnesium

Magnesium-Diasporal® za mišice, srce in živce

W: www.magnezij.si
E: info@magnezij.si

Magnezij je ključnega pomena za naše zdravje, prispeva k normalnemu delovanju mišic in živčnega sistema ter k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti. Izdelki Magnesium-Diasporal® vsebujejo telesu prijazen magnezijev citrat, ki se v telesu odlično absorbira. Izdelki Magnesium-Diasporal® so primerni tudi za vegane in diabetike, ne vsebujejo glutena. Več na www.magnezij.si.