Vabilo na novinarsko konferenco - torek 22.1.2019 ob 11. uri

Predstavitev največjega dogodka podjetnic – 500 podjetnic 2019

Novinarska konferenca za medije

Torek, 22. januar 2019, Restavracija VIVO D125, Dunajska 125, Ljubljana

(prenesi vabilo)

Tradicionalno srečanje slovenskih podjetnic bo letos 11.aprila 2019 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Tema letošnjega srečanja je posvečena financiranju ženskih podjetij, zato bo v popoldanskem času organiziran tudi mednarodni posvet, na katerem se bodo potencialnim investitorjem predstavile tudi tri slovenske podjetnice s svojimi poslovnimi idejami. Dopoldanski del srečanja pa bo že tradicionalno ponudil navdušujoče podjetniške zgodbe in primere iz prakse. Hkrati pa bo to tudi priložnost za mreženje in nova partnerstva.

Organizatorke dogodka vas prijazno vabimo na pogovor

v torek, 22. januarja, ob 11. uri, v prostorih Vivo Catering na Dunajski cesti 125 v Ljubljani.

Na pogovoru bomo predstavili poslovne rezultate podjetnic v preteklem letu in njihov ekonomski potencial ter Evropski projekt “Seewban – Poslovni angeli za ženska podjetja”, s katerim sodeluje tudi GZS Zbornica osrednjeslovenske regije in Skupnost slovenskih podjetnic, soorganizatorka mednarodnega posveta Financiranje ženskih podjetij.

Seveda pa bomo predstavili tudi program dogodka in organizacijsko ekipo, ki sodelujej pri organizaciji Dogodka 500 podjetnic 2019.

Z nami bodo pobudnice Urša Žorž, Zory Jakolin, Petra Škarja, ki so pred sedmimi leti skupaj z mentorico Marto Turk zastavile letno srečanje slovenskih podjetnic, ki je prerasel v tradicionalno mednarodno srečanje podjetnic.

Nekatere govornice na dogodku: Dr. Mojca Zvezdana Drnovšek, psihiatrinja in redna profesorica na medicinski fakulteti, Ana Žontar Kristanc, avtorica knjig, receptov, blogerka, influencerka in TV voditeljica ter ambasadorke ženskega podjetništva, nekatere udeleženke programa Podjetnost je ženskega spola in naš »železni sponzor« Studio FE.

Srečanje z novinarji bo vodila Marta Turk, pionirka podjetništva, mentorica, podjetnica in direktorica GZS Zbornice osrednjeslovenske regije. Druženje bomo zaključile s pogovorom in manjšo pogostitvijo.

Prosimo za vašo potrditev na e-mail: info@500podjetnic. Za dodatna vprašanja pokličite na telefon 030 756-725

Organizacijska ekipa in ambasadorke ženskega podjetništva in dogodka 500 podjetnic 2019

Marta, Jerneja, Tamara, Tanja in Katja

Povabilo k sodelovanju

Povabilo k sodelovanju partnerjev in medijev 500 podjetnic 2019!

11. april 2019, Gospodarsko razstavišče Ljubljana

Pripravljena je osvežena ponudba za vse, ki želite podpreti dogodek in se na njem predstaviti. Dogodek je odlična priložnost za promociijo vaše dejavnosti, vidnost. V ponudbi smo pomislile na vse, majhna in velika sodelovanja, odprte smo za vaše predloge.

Oglejte si ponudbo in preverite kako lahko skupaj sodelujemo in kje so zanimive priložnosti za sodelovanje, na katere morda niste pomislili.

PONUDBA za PARTNERJE – 500 PODJETNIC

Ogledate si lahko tudi  utrinke preteklega dogodka, ki smo ga oranizirale 4. aprila 2018. Bilo je nepozabno in dogodek je odmeval v medijih še dolgo tega. Fotografije preteklega dogodka in ostale sodelujoče si lahko ogledate v arhivu, kjer se nahajajo utrinki 500 podjetnic za vsako leto posebej. V letu 2019 bomo dogodek organizirale že sedmič!

Diamantni sponzor

Nacionalni partner

Analitični partner izbora podjetnice leta

Vinski sponzor

Medijski sponzor

Modno revijo je omogočil

Sponzor kave

Sponzor stojnic

Partner tiska

Sponzor sedežne garniture na odru

Materialni sponzorji in darila

Prostor so nam omogočili